Jag har sett en defibrillator i verkligheten när jag var på sjukhuset och den såg väldigt läskig ut tycker jag men man måste ju komma ihåg att det är väldigt bra att man kan återuppliva människor som svävar mellan liv och död. Det ser ju väldigt brutalt ut men den som blir återupplivad känner ju inte av någonting eftersom de inte är medvetna. Jag undrar hur det känns att utsättas för en defibrillator egentligen, det lär ju inte vara skönt i alla fall kan jag tänka mig. Men det ser bra ut på film och det är därför man ser så många filmscener där man försöker återuppliva folk med en defibrillator, det är ju väldigt dramatiskt och man sitter på helspänn och undrar om personen kommer att överleva. Det finns många klassiska filmer som jag inte har sett på länge kom jag på nu och det vore kul att hyra en film ikväll.